B2Bimport+ Joomla komponenta

b2bimport1B2Bimport je skripta za unos (import) proizvoda. Sama skripta ima funkcionalnost za definiranje porezne stope, definiranje dobavljača, definiranje tipova cijena, unos (import) artikala te provjeru slika.

 

Opširnije...

FleksiSMS sustav

FleksiSMS

sms2

FleksiSMS je sustav za slanje i primanje SMS poruka sa računala, te po želji i automatskog odgovaranja na primljene poruke. Glavna prednost sustava je u mogućnosti njegovog povezivanja s postojećom bazom podataka u poduzeću.
FleksiSMS Agent - modul koji se stalno izvodi na računalu, izravno upravlja mobilnim telefon koji je spojen na to računalo te šalje i prima SMS poruke.  

Opširnije...

Aplikacije

aplikacije.png Trenutno postoji mnogo organizacija otvorenog koda (open source community), i vrlo često se postavljaju pitanja, da li se isplati razvijati novu aplikaciju uz toliko gotovih besplatnih aplikacija?

Na ovo pitanje mi postavljamo još dva pitanja.
Da li bilo koja gotova besplatna aplikacija zadovoljava Vaše potrebe tvrtke? Odgovor je vrlo često NE.
Da li imate vremena i ljudstva razvijati nove ili prilagođavati postojeće komponente ili module za bilo koji CMS? I ovaj odgovor je vrlo često negativan.

 

KopaWeb nudi najbolje iz oba svijeta. Članovi smo mnogih organizacija otvorenog koda, te nadograđujemo mnoge postojeće i razvijamo nove aplikacije posebno za svakog Klijenta. Ukoliko to Klijent ne zatraži, mi se oslanjamo na aplikacije otvorenog koda iz više razloga, npr. organizacije otvorenog koda su prilično velike, te je vrlo lako doći do podrške vezane za specifične greške ili do nadogradnje postojećih ekstenzija. 

U nastavku teksta možete pročitati više o KopaWeb WebShop aplikaciji, kao i o Joomla CMS sustavu za upravljanje sadržajem. 

KopaWeb WebShop

KopaWeb u ponudi ima i vlastiti WebShop razvijen u .NET 2.0 C# tehnologiji koji je implementiran na nekoliko različitih web stranica koje se mogu vidjeti u našem portfoliu . WebShop je dobro razvijen te vrlo lako nadogradiv. Možda jedan od Vama najzanimljivijih mogućnosti je podrška za Online plaćanje putem interneta koristeći T-com sustav plaćanja PayWay.

Više informacije o KopaWeb WebShopu možete pročitati na linku KopaWeb WebShop

 

Joomla CMS sustav za upravljanje sadržajem

Sustav za upravljanje sadržajem CMS je sve popularniji, u svojoj ponudi KopaWeb Vam nudi Joomla bazirani CMS sustav za upravljanje sadržajem. Joomla je Open Source (Otvoreni kod) projekt i kao takav potpuno besplatan. Zajednica otvorenog koda za Joomlu je vrlo velika i postoje mnoge komponente i moduli koji su također besplatni za korištenje što uvelike olakšava i ubrzava razvoj CMS sustava.

Više informacije o Joomla CMS sustavu za upravljanje sadržajem možete pročitati na linku CMS sustavi

Webshop

webshop.png KopaWeb u ponudi ima i vlastiti WebShop razvijen u .NET 2.0 C# tehnologiji koji je implementiran na nekoliko različitih web stranica koje se mogu vidjeti u našem portfoliju . WebShop je dobro razvijen te vrlo lako nadogradiv. Možda jedan od Vama najzanimljivijih mogućnosti je podrška za Online plaćanje putem interneta koristeći T-com sustav plaćanja PayWay ili Ouroboros sustav online plaćanja.

Za razliku od naših konkurenata, KopaWeb WebShop plaćate samo jednom - prilikom kupnje, bez ikakvih naknadnih troškova. Ne ograničavamo opseg ni količinu proizvoda ni kategorija - možete prodavati stotine proizvoda bez dodatnih nadoplata ili intervencija sa naše strane. U slučaju da želite ugradnju posebnih funkcija specifičnih za Vašu prodaju (logiranje korisnika i sl.), naši će Vam programeri rado izaći u susret.

Pored standardnog KopaWeb WebShopa, izrađujemo i shopove po narudžbi, jedinstvenog izgleda i programski potpuno prilagođene Vašem poslovanju.

Kupci će u web trgovini moći plaćati kreditnim karticama, a zahvaljujući online naplatnom sustavu tvrtke T-Com ili Ouroboros, te će se kreditne kartice automatski autorizirati online u stvarnom vremenu prilikom kupnje, time nestaje potreba za ručnim autorizacijama s bankom putem telefona.

Od standardnih funkcionalnosti KopaWeb WebShopa nabrajamo:

webshop_tool.png

 • velik broj naprednih funkcija
 • jednostavna administracija
 • jednostavno dodavanje kategorija i podkategorija
 • jednostavno dodavanje artikala
 • automatska izrada manjih i većih slika za artikle
 • statistike i izvještaji prodaje
 • automtasko kreiranje i slanje računa
 • moduli (mailing lista)
 • visualne upute o načinu rada s programom

Za svaku nadogradnju ili izradu novih modula WebShopa molimo kontaktirajte nas pomoću kontakt forme na web stranici ili nam pošaljite upit putem e-mail adrese. Sve kontakt informacije nalaze se na linku Kontakt.

CMS sustavi

cms.png Sustav za upravljanje sadržajem CMS je sve popularniji, u svojoj ponudi KopaWeb Vam nudi Joomla bazirani CMS sustav za upravljanje sadržajem. Joomla je Open Source (Otvoreni kod) projekt i kao takav potpuno besplatni, zajednica otvorenog koda za Joomlu je vrlo velika i postoje mnoge komponente i moduli za nju

Opširnije...

Joom!Fish - Višejezičnost

joomfish1.gifJoom!Fish projekt, službeni je Joomla CMS add-on za upravljanje višejezičnim sadržajima. Najnovija Joom!Fish verzija je znatno poboljšana komponenta koja omogućava organizaciju i održavanje višejezičnih web stranica. Joom!Fish sadrži komponentu, modul za Frontend izbornik jezika te podršku za pretraživanje višejezičnih sadržaja.

Joom!Fish ne služi za automatsko prevođenje sadržaja web stranica. Sadržaj prevodite vi sami, na vrlo jednostavan način. Joom!Fish komponenta podržava upravljanje prijevodima svih vaših sadržaja, čak i sadržaja svih komponenti/modula na vašim stranicama. Komponenta je tako fleksibilna da lako možete dodati nove komponente i nakon toga prevesti novostvorene sadržaje. 

Kada govorimo o sadržaju, tada mislimo na bilo koji tekst ili informacije iz vaše Joomla baze podataka. Pomoću Joom!Fish komponente možete provjeravati prijevode svih sadržaja, pronaći neprevedene sadržaje, i upravljati jezicima koje koristite na vašim web stranicama.  

Da bi ste koristili Joom!Fish komponentu, trebate instalirati barem još jedan dodatni jezik za vaše Joomla stranice. Nakon aktivacije tog jezika, Joom!Fish vam omogućava da izaberete način prikazivanja Frontend izbornika jezika. Sam proces prevođenja je vrlo jednostavan jer sve vaše elemente sadržaja možete pronaći u Joom!Fish pregledniku prijevoda. 

 joomfish_logo1.gif

Kakve novosti donosi Joom!Fish u novoj verziji?

 • Sve-u-jednom instalacija osim komponente dodaje i objavljuje potrebne module i mambote.
 • Aktivacija podrške za Joom!Fish se sada postiže sistemskim mambotom koji eliminira potrebu editiranja core datoteka
 • Dodana podrška i za komponente koje ne koriste "id" kao primarni ključ u tablicama baze. Time se omogućava prevođenje sadržaja komponenti poput VirtueMart ili zOOm, bez dodatnih hackova.
 • Centralna kontrolna ploča za jednostavan pristup svim važnim funkcijama
 • Dodani su filteri za lakše pronalaženje prijevoda
 • Preuređena provjera statusa prijevoda. Novi koncept baziran na md5 usporedbi originalnih vrijednosti donosi poboljšanje performansi i pouzdanosti označenog statusa.
 • Omogućeno je prevođenje raznih lista u jednom koraku
 • Provjera statusa mambota i modula
 • Mogućnost ručnog prevođenja svih dinamičnih sadržaja u jednoj Joomla! bazi podataka na neograničen broj jezika.
 • Mogućnost organizacije, održavanja i nadasve jednostavnog unosa prijevoda
 • Preglednik prijevoda omogućava vam jednostavan uvid u sve postojeće sadržaje i status njihovih prijevoda
 • Ugrađena podrška za sve temeljne Joomla! komponente
 • Odabir jezika u frontendu


Novi Joom!Fish predstavlja ogroman korak naprijed u funkcionalnosti, stabilnosti i jednostavnosti instalacije.

VirtueMart - Web shop

virtuemart.jpgVirtueMart je Open Source riješenje (komponenta ili plug-in) za Joomlu!. Može se koristiti kao web shop ili kao kataloški preglednik.
Da biste mogli korisitit VirtueMart morate imate instaliranu Joomlu! a zatim instalirati i konfigurirati VirtueMart.
Virtu
eMart  je kompletno riješenje koje je napisano u PHP programskom jeziku te se jednostavno možete s njim koristiti .  Instalacija i konfiguriranje samog Virtuemarta je vrlo jednostavno, te s njim dobijete web shop ili kataloški preglednik kojim možete lako baratati unutar svoje web stranice, zajedno s  ostalim plug-in stvarima kao što su, forum, FAQ, galerije itd...


 

Neke od mnogih  mogučnosti  Virtuemarta  :
•    Kupac može upravljati svojim korisničkim računom (registracija potrebna)
•    Povijest narudžbi: Kupac može vidjeti sve svoje prethodne narudžbe (i Detalji narudžbe)

•    Više valuta (možete omogućiti korisnicima da promijeni valutu i kupovati pomoću alternativne valute)
•    Višestruki jezici (koristeći Joomla! Komponentu Joom! Fish)
•    Fleksibilni porezni modeli
•    Upravljanje neograničenim  brojem proizvoda i kategorija
•    Može se koristiti kao Shop ili samo kao Online-Katalog  (možete čak isključiti Cijenu Prikaza)
•    Brzo pretraživanje proizvoda, kategorija i proizvođača
•    Dostupnost proizvoda: pokazuje kako se brzo može očekivati isporuka proizvoda
•    Više slika i datoteka po proizvodu
•    Atributi proizvoda (kao što su veličina i boja) mogu se lako dodati
•    Vrste proizvoda za klasifikaciju (kao što su "Automobili", "Motocikli" ili "Glazba" itd...)
•    Cijene za više proizvoda (na bazi količine i / ili određenog kupca)
•    Fleksibilan prokaz cijena (broj i valuta, s ili bez PDV)
•    Osnovna značajka izvještavanja: prodano robe, mjesečni / godišnji prihod

Phoca galerija

phoca.jpgPhoca galerija je komponenta i plug-in za foto galeriju koji omogućava objavljivanje galerija slika, ili korištenje Flickr, Picasa, Google Maps, itd.

Komponenta pruža mogućnost više načina prikazivanja galerije (klasična, flash, slider, itd.).

Plug-in omogućava objavljivanje galerije u članku.

 

Glavne značajke Phoca Galerije:
•    Neograničeno broj kategorija
•    Različite metode prikaza pojedine slike (Bez popup-a, Standard Javascript popup, Modal Box, Modal Box (samo slike), Shadowbox, Highslide JS, Highslide JS (samo slike), JAK lightbox)
•    Komentiranje slika i kategorija
•    Cooliris podrška
•    Rejting slika i kategorija
•    Različite metode za prijenos slika (FTP, Java Upload, Standard Upload)
•    Frontend upload
•    Frontend upravljanje slikama (izbrisati, objavljivati, poništiti objavljivanje)
•    Zakretanje slika
•    Ponovno stvaranje slika
•    Mogućnost instaliranja različitih tema
•    Jednostavna promjena dizajna  u parametrima ili u temama
•    Prikazivanje EXIF (metatagovi) informacija
•    Podrška za prikazivanje Google mape sa slikama ili kategorijama
•    Youtube podrška (Youtube video može se prikazati u detaljnijem prikazu)
•    Opis slike i kategorija
•    Stvaranje linka na VirtueMart
•    Dostupnost različitih modula, dodataka i jezika
•    Standardna i napredna SEF podrška
•    Korisničla prava (prikazivanje, dodavanje, uređivanje, objavljivanje)

Mobilne aplikacije

Mobilne aplikacije

mobile_aplications.jpgMobilne aplikacije u posljednje vrijeme privlače sve više interesa kod krajnjih korisnika mobilnih uređaja, a time postaju važan dio ponude proizvođača i distributera mobilnih uređaja, ali i svih ostalih tvrtki i kompanija koje na taj način korisniku žele približiti svoju ponudu, proizvode, servise i usluge.

Opširnije...

JCE - editor

jce.gifJCE je napredni, WYSIWYG editor za Joomla-u, s mogućnošću konfiguriranja, baziran na Moxiecode-ovom TinyMCE-u.

Uključuje: napredno upravljanje s multimedijom, dokumentima i linkovima, ima podršku za dodatne plug-ine, te administratorski interface za konfiguraciju editora.

Neke od funkcija JCE editora:

 • sličan office wordu sa poznatim fukcijama, za lagano formatiranje, obradu teksta i članaka 
 • nadodavanje, promjena, kopiranje slika te njihovo dodavanje odmah unutar članka
 • kreiranje linkova na ostale sekcije, kategorije, članke, weblinkove i kontakte unutar vaše stranice pomoču jednostavnog link preglednika
 • integrirana provjera pravopisa koja koristi google provjeru pravopisa

Koparent Joomla Komponenta


logo mali


KopaWeb tim razvio je vlastitu, novu i jedinstvenu Joomla komponentu - KopaRent

Koparent aplikacija za Joomla CMS sustav osobito je namijenjena iznajmljivačima svih vrsta poslovnih, privatnih i turističkih nekretnina...

Opširnije 

Tečajna Lista

26.10.2021
Srednji
AUD AUD
1
4,839128
CHF CHF
1
7,036591
GBP GBP
1
8,895203
USD USD
1
6,468822
EUR EUR
1
7,520005
Iznos: =

Top Ponuda

CMS sustavi

cms.png Sustav za upravljanje sadržajem CMS je sve popularniji, u svojoj ponudi KopaWeb Vam nudi Joomla bazirani CMS sustav za upravljanje sadržajem. Joomla je Open Source (Otvoreni kod) projekt i kao takav potpuno besplatni, zajednica otvorenog koda za Joomlu je vrlo velika i postoje mnoge komponente i moduli za nju

Opširnije...
WEB stranice SEO usluge WIN aplikacije
 • Izrada web stranica
 • Dizajn internet stranica
 • Održavanje internet stranica
 • Photoshop dizajn u HTML
 • Optimizacija za tražilice
 • Internet marketing
 • CMS i Web shop
 • Hosting internet stranica
 • Zakup i aktivacija domene
 • Razvoj rješenja po narudžbi
 • Istraživanje ključnih riječi
 • Optimizacija sadržaja
 • Programska optimizacija
 • Profitabilna tržišta
 • Prijava na direktorije
 • Prijava na tražilice
 • Google PageRank
 • Praćenje rezultata
 • Mjesečni izvještaji
 • SEO savjetovanje
 • Nadogradnja postojećih aplikacija
 • Migriranje i sinkroniziranje
 • Programiranje u C#,C++,VB,...
 • Izvještaji
 • Optimizacija relacijskih baza podataka
 • Optimizacija programskog koda
 • Unikatne windows aplikacije
 • MS Access aplikacije
 • MS Excel Macro skripte
 • Batch windows skripte