FleksiSMS sustav

FleksiSMS je sustav za slanje i primanje SMS poruka sa računala, te po želji i automatskog odgovaranja na primljene poruke. Glavna prednost sustava je u mogućnosti njegovog povezivanja s postojećom bazom podataka u poduzeću.

Potrebne pretpostavke i instalacija: sms2.gif

1.    Računalo opremljeno s nekom od novijih verzija Windowsa.
2.    Mobilni telefon s kabelom za povezivanje s računalom (bilo koji model bez obzira na cijenu).
3.    Ugovor s nekim od mobilnih operatera za slanje SMS poruka preko standardnog mobitela
4.    FleksiSMS sustav

Komponente sustava

FleksiSMS Agent - modul koji se stalno izvodi na računalu, izravno upravlja mobilnim telefon koji je spojen na to računalo te šalje i prima SMS poruke. Tijekom izvođenja modul je minimiziran na desni dio sistemske trake (kraj sata), a po potrebi se može pripremiti i kao odgovarajući Windows servis.

fleksisms-agent.jpg

FleksiSMS Browser - pokreće se prema potrebi te služi za dodavanje, brisanje, ponovno slanje poruka, eventualno propale poruke, odnosno pripremu automatskih odgovora na SMS poruke.

fleksisms-browser.jpg

FleksiSMS Browser omogućava izravno pripremu nove SMS poruke za slanje, ali se poruke mogu pripremiti i u bilo kojem drugom IT sustavu te se onda prema određenim pravilima samo zapišu u FleksiSMS bazu. Nakon toga FleksiSMS Agent preuzima brigu o njihovoj obradi.

Kopaweb nudi i prilagođava FleksiSMS sustav za sve korisnike. Molimo kontaktirajte nas pomoću kontakt forme na web stranici ili nam pošaljite upit putem e-mail adrese. Sve kontakt informacije nalaze se na Kontakt linku.